+90 539 342 6363
 
   

  TED ÇANAKKALE KOLEJİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI.

Tarih : 18.01.2023  |  631 defa okundu..
12 dönüm arazi içinde, 15 bin metrekare kapalı alana sahip olacak, yaklaşık 1.250 öğrencinin okuyacağı, İzmir yolunda inşaatı devam eden TED Çanakkale Koleji basın mensuplarına tanıtıldı. Hilton Hotel’deki lansman toplantısına TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, TED Çanakkale Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Akarsu’da katıldı.



Hilton Hotel’de, saat 14.00’te gerçekleşen lansman toplantısına TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, TED Yükseköğretim Vakfı Genel Sekreteri Mustafa Kutluhan Olcay, TED Okul Yatırım ve Planlama Müdürü Ferhat Gündoğdu, TED Çanakkale Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Akarsu, TED Çanakkale Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Şebnem Akarsu, TED Çanakkale Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Can Akarsu’da katıldı.


“TED Çanakkale Koleji tüm imkanlara sahiptir”
TED Çanakkale Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Akarsu: “2023-2024 eğitim öğretim yılında, hizmete başlayacak olan TED Çanakkale Koleji, tamamen teknolojik donanımlı, yüksek standartla projelendirilerek, hayata geçecek. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde hizmette olacaktır.


TED Çanakkale Koleji tüm imkanlara sahiptir. TED Çanakkale Koleji’nde yetişecek olan çocukların Türk Eğitim Derneği’nin birikimi ile donatılacaktır.  TED Çanakkale Koleji sadece sahip olduğu donanımlı kampüsü ile değil, ayrıca sahip olduğu eğitim programları ile öğrencilerimizin kişisel gelişim, yabancı dil, görsel anlatım, hızlı okuma, teknoloji kullanımı gibi alanlarda en üst seviyede gelişimlerini sağlayacaktır. Çanakkale’de özel okullar arasında 1 numaraya yerleşecek olan TED Çanakkale Koleji’nin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu mücadeleyi 2 sene önce başlattık. Bu günlere gelebildik” ifadelerini kullandı.


“El birliği ile hareket etmek durumundayız”


TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu: “Bir ülkede adaleti sağlayacaksanız, önce eğitimle sağlayacaksınız. Maalesef ülkemiz parası olanla, olmayanın arasında uçurumun olduğu bir ülkedir. Okullar Milli Eğitim Bakanlığı’nın değildir. Belediyelerinde değildir. Velilerin de değildir. Öğrencilerin de değildir. Hepimizindir. Her şeyi devletten bekleyemeyiz. Dolayısıyla el birliği ile hareket etmek durumundayız.


“Devletimiz ile el ele çalışıyoruz”


Bugüne kadar devletimiz elinden geleni yapmıştır. Milli Eğitim Bakanından, diğer bakana, YÖK başkanından diğer başkana değişmeyecek bir program yapılması gerekmektedir. Bunun içinde Türk Eğitim Derneği, 95 yıllık bir kurum olarak devletimiz ile el ele çalışıyoruz.


“Yatırımcılarımız okulun kullanma hakkını bedelsiz bir şekilde Türk Eğitim Derneği’ne devrediyorlar”


Bugün varlık sebebimizin en önemli unsurlarından birisi Çanakkale’dir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti içerisinde özgür yaşıyorsak, bu topraklar üzerinde verilen mücadeleyi hiçbir zaman unutmamalıyız. Okulumuzu Çanakkale’de açmanın ayrı bir gururunu yaşıyoruz. Yatırımcılarımız okulun kullanma hakkını bedelsiz bir şekilde Türk Eğitim Derneği’ne devrediyorlar. Bunu bir millet sevgisi olarak görüyoruz.


“Eğitimi doğru yapan özel okulların karlılığı çok düşüktür”


Eğitimi doğru yapan özel okulların karlılığı çok düşüktür. Tahmin ediyorum okulumuz 2 ay içerisinde tamamlanacak ve ön kayıtlarımıza başlayacağız. Bizde burada çıtayı biraz daha yukarıya taşıyacağız” ifadelerini kullandı.


Ücretler önümüzdeki günlerde belirlenecek


İnşaat süreci 2 ay içerisinde bitecek olan TED Çanakkale Koleji’nin ücret tarifesinin önümüzdeki günlerde belirleneceği belirtildi. Öte yandan okula öğretmen seçerken, hiçbir torpil ya da ayrımcılık kullanılmadığı belirtildi.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım