+90 539 342 6363
 
   

  ZAFER PARTİSİ'NDEN DAYANIŞMA YEMEĞİ

Tarih : 24.01.2023  |  931 defa okundu..
Zafer Partisi Çanakkale İl Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi. Zafer Patisi Genel Başkanı Prof.Dr. Ümit Özdağ telekonferans yöntemi ile yemeğe katılarak partililere hitap etti.



Organizasyona Zafer Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Dinçer Çolak, bir çok İl Başkanı, Zafer Partisi İl ve Merkez İlçe yönetimleri, partililer ve basın mensupları katıldı. Yemek öncesi partililere Zafer Partisinin politikaları hakkında İbrahim Bilgin sunum yaptı.
Zafer Partisi Çanakkale İl Başkanı Hasan Demir yaptığı konuşmada; "Zafer Partisi her ne kadar bir buçuk yıllık bir parti gözükse de, beş bin yıllık Türk tarihinin devamı niteliğinde, Türkün gerek Anadolu da gerek Asya da her türlü hakkını savunduğu bir mekanizmanın bir parçası olmuştur. Bizlerde bu vesile ile bu görevlere talip olduk bu sorumluluğu laiki ile yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu görevler dışarıdan görüldüğü kadar çok kolay bir iş değil. Ülkemizin siyaset arenasında geldiği nokta belli, çift taraflı kutuplaşmanın hakim olduğu bir mekanizma. Bizler olmazsa olmazımız Atatürk ilkelerinin olduğu demokrasi ışığının var olduğu bir yol açmak zorundaydık. Sağ olsun Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ bu yolun açılmasında ilk hedefi bizlere gösterdi, bu başlangıç noktası ile gün geçtikçe çoğalarak büyümemizi gerçekleştirdik. Bu gün gelinen noktada ideallerimizi anlatmaya devam ediyoruz ve bu güzel gecede salonumuzu dahi sığamadık, inanıyorum bir sonraki organizasyonumuzu daha büyük ve daha kalabalık salonlarda yapacağız. Önümüzde bir seçim var, dört aylık bu sürede zamanı ne kadar iyi değerlendire bilirsek, öncelikle ülke menfaatine ne kadar katkıda bulunabilirsek o kadar başarılı olacağız. Tekrar her birinize bu güzel ve özel günümüzde yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
"YOK BİRBİRİNİZDEN FARKINIZ HEPİNİZ AYNISINIZ"
Zafer Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Ali Dinçer Çolak partilileri selamlayarak bir konuşma gerçekleştirdi. Çolak yaptığı konuşmada; "Zafer bir çok gönüllerin birleşmesidir diyor şair. Türk zaferinin en kutlu şehri Çanakkale'ye selam olsun. Zafer Partisi kurulduğundan bu yana geçen bir buçuk yıllık sürede Türk Milletinin yararına, faydasına bir çok işler yaptığını gönül rahatlığı ile söyleye biliriz. Zafer Partisinden önce Türk Milleti ve özellikle Türk Milliyetçileri iki kutuplu bir tiyatroya mahkum edilmeye çalışıldı. Bir tarafta saray rejimi ve onun yancıları, diğer tarafta ise saray muhalefeti takımı danışıklı dövüş yaparken ülkemiz on milyondan fazla kaçak sığınmacı ile doldu. Vatandaşlarımız kendi öz vatanında garip öz yurdunda  sahipsiz kaldı. Zafer Partisi kurulup Türk Milletinin siyasetini en net şekilde ifade etmeye başladıktan sonra bu düzen partilerinin tüm foyası ortaya çıkmaya başladı. Buradan Çanakkale'den onlara sesleniyorum. Yok birbirinizden farkınız hepiniz aynısınız. Bu köhne siyasal düzende vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm beklemek mümkün müdür.  Böyle çarpık bir düzende adalet olur mu. Bütün Türkiye'nin gözleri önünde, Ankara'nın tam göbeğinde eski Ülkü Ocakları başkanı bir doçent siyasi bir suikaste uğrayarak katledildi. Alçakça suikastın üzerinden yirmi dört gün geçmesine rağmen faili halen bulunamadı. Bu ülkenin İç İşleri Bakanı ne iş yapar Adalet Bakanı ne iş yapar Bu ülkenin savcıları polisleri yok mu Doç. Dr Sinan Ateşi'in kızlarının feryadı arşa ulaştı. Devletin kulakları sağır mı oldu Nerde bu Devlet nerede bu adalet. Zafer Partisi adalete uzanan elleri kıracak, adaleti yeniden hakim kılacaktır, çünkü bunu yapmaya mecburuz biz Türk Milliyetçisiyiz" ifadelerini kullandı.
İTTİFAK GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI
Toplantıya telekonferans yöntemi ile bağlanan Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr Ümit Özdağ; "Aranızda olmayı çok istiyordum, ancak Zafer Partisi'nin de içinde bulunduğu güçlü bir ittifak görüşmeleri için gece saatlerinde Ankara'da olmam gerekiyordu. Fakat bu güzel tabloyu görmek ve sizlere selam vermek istedim. Görüyorum ki bu ülkede bir doların yükselişinin birde Zafer Partisi'nin yükselişinin önüne geçilemiyor. İstedikleri kadar Zafer Partisi'ne psikolojik ambargo koysunlar başaramıyorlar. Çünkü Zafer Partisi Türk Milletinin beklentilerini siyasete taşıdığı, kurulduğu günden beri Türk siyasetini teknik anlamda resetledi. Her biriniz hatırlayacaksınız bundan on altı ay önce 'Sığınmacıları evlerine yollayacağız' diye başladığımız bu yolda, bizlere yapamazsınız diyenler şimdi nasıl göndereceklerinin planlarını yapmaya başladı. Devlet hukukuna ayrı diyenler şimdi bizde yollayacağız bizde yollayacağız diyerek algı oluşturmaya çalışıyorlar. Aslında Devletler hukukuna aykırı bir şey yok. Yıllarca saray rejimine yaranmaya çalışanların yalanları ortaya çıktı. Seçimler yaklaşırken Zafer Partisi'nin birçok projesi hızla diğer partiler tarafından benimsenmeye başladığını görüyoruz. Biz köy okullarını açacağımızı, bir öğrenci dahi olsa oraya öğretmen yollayacağımızı söylediğimizde bize yapılamaz diyen AK Parti bizde yapacağız, köy okullarını açacağız diyor. CHP de bizde yapacağız İYİ Partide bizde açacağı diyor.  Ben şimdi bu üç partiye de soruyorum Zafer Partisi olarak biz söyleyene kadar aklınız neredeydi Özetle Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliğinin kalesi olan Zafer Partisi Türk Siyasetine aradan geçen on altı ay içerinde damga vurdu ve Türk Gençliğinden başlayarak Ülkemizin her bir köşesinde yükselişimiz dalga dalga devam ediyor. Seçimlere çok kısa bir zaman kaldı. Sizlerden ricam 24 saat hiç çalışmadığınız gibi bu ülkenin çıkarları için var gücünüzle çalışmanızı rica ediyorum. Şehrinizin her bir yerinde, sokaklarda parklarda, iş yerlerinde, evlerde Zafer Partisini anlatın ve yapacaklarımızın namus sözü olduğunu iletin. Biliyorum bizi durdurmaya, ambargo uygulamaya devam edecekler. Bizim şu aşamada yapmamız gereken şey, çok etkin olduğumuz sosyal medyayı kullanarak sokaktaki etkinliğimizde eklemek. Her kesin elini sıkın ve benim selamımı ileterek vatandaşlarımız şunu gönül rahatlığı ile iletin, bir yıl içerinde mutfaktaki yangın duracak, temel gıda maddelerinden aklınıza gelen her şeyin fiyatı, ülkemizdeki sığınmacıları gönderir göndermez enflasyon düşecek, ev kiraları düşecek,her yıl cebimizden on milyarlarca dolar çıkmayacağı için Devlet harcamaları düşecek, böylelikle daha refah, daha temiz bir ekonominin olduğu bir ülkeye ulaşacağız" ifadelerini kullandı.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım