+90 539 342 6363
 
   

  SABİHA KOÇER CHP ÇANAKKALE İL BAŞKANI OLDU

Tarih : 20.01.2023  |  605 defa okundu..
Önümüzdeki genel seçimde milletvekili adaylığı için İl Başkanlığı görevinden ayrılan Metin Ümit Ural, görevini İl Eğitim Sekreteri Sabiha Güler Koçer'e devretti.



Devir teslim törenine, Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, İlçe ve belde başkanları, Belediye Başkanları, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri, Önceki Dönem İl Başkanları ve CHP üyeleri katıldı.
Önceki dönem İl Başkanı Metin Ümit Ural, göreve yeni başlayan İl Başkanı Sabiha Güler Koçer'e görevinde başarılar diledi.
.
Çanakkale CHP İl Başkanı Koçer: "Önümüzde, Türkiye’nin beka meselesi haline gelen, bir genel seçim var. Köydeki Ahmet amcamızın, evdeki Ayşe teyzemizin, üniversitedeki Batuhan kardeşimizin, yurttaki Zeynep kızımızın, son umutları biziz. Çünkü biz halkın partisiyiz, yani Cumhuriyet Halk Partisiyiz! Bu bilinç ile gecemizi gündüzümüze katacak, birlik ve bütünlük içerisinde, omuz omuza herkesi kucaklayarak partimizi iktidara taşıyacağız. Genciz, gençliğimiz, kıymetli gençlerimiz var. Hiçbir partilimizi ayırmadan, ötekileştirmeden çalışacağız. Bizim herkese, bütün partililerimizin enerjilerine ihtiyacımız var. Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılında cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırarak, ülkemizi içinde bulunduğu karanlık günlerden aydınlığa taşıyacağız." dedi.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım