+90 539 342 6363
 
   

  BAŞKAN URAL MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Tarih : 30.12.2022  |  559 defa okundu..
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural, görevinden istifa ederek Çanakkale Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.



İl yönetimi ile görüşerek bu kararı aldığını ifade eden Metin Ümit Ural, “34 aydır yürüttüğüm CHP Çanakkale İl Başkanlığı görevimi Genel Merkezimizle de yaptığımız görüşmeler doğrultusunda milletvekilliği aday adaylığı için bırakıyorum. Cumhuriyet Halk Partili olmak, partimizin her kademesinde karanlıkları aydınlatmak için görev alıp mücadele etmek çok değerli onurlu bir görevdir. Dava adamı olarak, partimizin İl, İlçe Başkanlıklarımıza gönderdiği genelge gereği Milletvekili genel seçimlerinde aday olmak için, onurla ve gururla yürüttüğüm İl Başkanlığı görevimden ayrılma talebimi Genel Merkezimize sundum. Partimizi iktidara taşımak, partimizin iktidarında karanlıkları aydınlatmak mücadelesinde her zaman olduğu gibi göreve hazır olduğumu belirtmek istiyorum” dedi.

Devir teslim törenini ilerleyen günlerde yapacaklarını belirten Ural, “Doğrudan demokrasiyi savunan bir partinin ferdi ve il başkanı olarak demokrasinin en iyi şekilde işletilmesine, öncelikle ön seçimin yapılması gerektiğine, kısa ve orta vadede temayül yoklamaları, kamuoyu araştırmaları ve gerekirse genel merkezin uygulayacağı kararı da uygulayacağız. Genel merkezimizin kararı ile yönetim kurulumuzun seçeceğiz ve başkanımızı belirleyerek devir teslim törenimizi yapacağız. Ülkemizi içinde bulunduğu karanlıktan, bataklıktan çıkartmak, Çanakkale’mizi TBMM'de temsil etmek, hizmet etmek amacıyla çıktığım Milletvekilliği adaylığı yolunda desteklerinizi bekliyor, hepimize mücadelede başarılar diliyorum” diye konuştu.






İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım