+90 539 342 6363
 
   

  ÇANAKKALE DEFTERDARLIĞI, VERGİ DAİRESİ VE GELİR MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇTSO YÖNETİM KURULUNA ZİYARET

Tarih : 01.12.2022  |  508 defa okundu..
Çanakkale İl Defterdarı Doğan Adıgüzel, Çanakkale Vergi Dairesi Müdürü Mutlu Arslan ve Gelir Müdürü Sedat Vatansever, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulunu ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.



ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleşen görüşmede, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Çelik ve Akın Yalman hazır bulundu.


Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “İş insanları olarak Ülkemizin kalkınmasına ödediğimiz vergilerle ciddi katkılar sağlıyoruz. Üyelerimizin mağduriyet yaşamamaları adına Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından açıklanan mevzuat ve yenilikleri takip ediyor; üyelerimize eş zamanlı olarak ve tüm iletişim kanallarımızdan duyuruyoruz. Her zaman işbirliği içinde çalıştığımız, Çanakkale İl Defterdarı Doğan Adıgüzel, Çanakkale Vergi Dairesi Müdürü Mutlu Arslan ve Gelir Müdürü Sedat Vatansever’e nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun temennileri için teşekkür ediyorum.”





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım