+90 539 342 6363
 
   

  ÇTB BAŞKANI ABDULLAH DENİZ VE YÖNETİM KURULU MAZBATALARINI ALDI.

Tarih : 15.11.2022  |  410 defa okundu..
Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Abdullah Deniz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Aslı Akgül, Sinan Erdoğan İsmail Pehlivan ve Ali Atak, Yönetim Kurulu seçimlerinde oluşan sonuçların kesinleşmesinin ardından mazbatalarını Çanakkale Adalet Sarayında düzenlenen tören ile Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Eray Doğan’ın elinden aldı.



Mazbata töreninde Seçim Kurulu Müdürü Gülay Doğan, Seçim Kurulu Personeli Muhammed Yasin Duman, Genel Sekreter Sevcan Elver ile Borsa personeli Fatih Doğu hazır bulundu.


Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, bugün ben ve Yönetimim mazbatamızı aldık, İlimize ve Borsamıza hayırlı ve uğurlu olsun. Rabbim güzel işler yapmayı nasip etsin seçim sürecinde bize teveccüh gösteren, ilgi ve alakalarını esirgemeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz”


Başkan Deniz ayrıca, Seçimlerimizin sağlıklı bir şekilde tamamlanmasından dolayı emeği geçen Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına, seçimde yer alan seçim kurulu Müdürümüz Gülay Doğan, ve personellerine Yönetimim adına ayrıca teşekkürlerimizi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.


Mazbataları takdim eden Çanakkale Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Eray Doğan ise, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Deniz ve tüm çalışma arkadaşlarına başarılı bir dönem geçirmelerini diledi.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım