+90 539 342 6363
 
   

  SEMİZOĞLU: ''BİZ TÜM ÇANAKKALE OLARAK BERABERİZ''

Tarih : 23.10.2022  |  290 defa okundu..
ÇTSO’da Meclis Üyeleri Meclis Başkanı Ve Yönetim Kurulunu Belirledi



Geçtiğimi hafta sonu Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasında Seçim Heyecanı yaşanmış ÇTSO seçimlerinde 3 binden fazla üye 21 komite' de yeni dönemde görev yapacak olan komite üyeleri ve ÇTSO Meclis üyelerini belirlemek için sandık başına gitmişti. Seçimlerde ÇTSO Başkan adaylarından Selçuk Semizoğlu Beyaz liste ile Kaya Üzen ise Turkuaz liste ile seçimlere girmişti. ÇTSO üyeleri 17  Sandıkta oy kullanmış ve 129 Meslek Komitesi üyesi ve 54 meclis üyesinin belirlendiği seçimlerde Seçimlere Beyaz liste ile giren Selçuk Semizoglu 21 komite' den 18 Komite de seçimleri önde tamamlamış, seçimlere Turkuaz liste ile giren Kaya Üzen' de 21 meslek komitesinden 3 komitede seçimleri önde tamamlamıştı. ÇTSO seçimlerinin ardından Belirlenen 54 Meclis üyesi ÇTSO Meclis Başkanını ve 11 isimden oluşan ÇTSO Yönetim Kurulunu belirlemek için sandık başına gitti.


OSMAN OKYAY MECLİS BAŞKANI SEÇİLDİ


Hafta sonu Yapılan ÇTSO seçimlerinde 21 meslek komitesinden belirlenen 54 meclis üyesi ÇTSO  Meclisi Başkanını ve ÇTSO Yönetim Kurulunu belirledi. İlk olarak ÇTSO Meclis toplantısı yapıldı. Yeni dönemin ilk meclis toplantısında Meclis başkanlığını ÇTSO’ nun en yaşlı üyesi olan Nevzat Üzen Yaptı. Nevzat Üzen, ÇTSO Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcıları ve katip üyeyi belirlemek için Pazar günü yapılan seçimlerde meclis üyeliğine seçilen isimlerin oy kullanarak belirleyeceğini söyledi. Tek liste olarak girilen seçimlerde ÇTSO Meclis Başkanı Osman Okyay,  Meclis Başkan Yardımcıları Şerif Mutlu ve İbrahim Armağan Aydeğer ve meclis katip Üyeliğine de  ÇTSO meclis üyesi 3 kadından biri olan Saniye Öfekler Elmas seçildi.
54 MECLİS ÜYESİ SANDIK BAŞINA GİTTİ


ÇTSO’da Hafta sonu yapılan seçimlerin ardından ilk meclisi toplantısında ÇTSO Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcıları ve katip üyeyi ’nin belirlenmesinin ardından 54 Meclis üyesi ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu üyeleri Disiplin Kurulu Üyeleri  ve TOBB genel kurul delegelerini belirlemek için sandık başına gitti. Oy kullanma işlemi saat 17.00 itibari ile sona erdi ve sandıkların sayımına geçildi. Sayımın ardından ÇTSO ‘da yeni dönemde görev yapacak olan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu üyeleri Disiplin Kurulu Üyeleri  ve TOBB genel kurul delegelerini şu isimlerden oluştu.


ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı : Selçuk Semizoğlu


Yönetim Kurulu Üyeleri: Ammet Çelik, Akın Yalman, Ayşe Önen Özoğuz, DenizTennioğlu, Ersin Kahraman, İlbey Berin Karaca, İsmail Volkan Temiz, Şakir Kutluay, Turgay Kılıç, Yaşar Murat Aydoğdu


Disiplin Kurulu Üyelesi: İbrahim Şahinkaya, Kadir Alaylı, Kanber Koç, Metin Tunç, Serhat Soydan, Tuncay Önal


TOBB Genel Kurul Delegeleri: Ali Deniz, Hakan Doğan Kayalı, Hüsnü Agah Ayhan, Recep Yılmaz 
BİZ TÜM ÇANAKKALE OLARAK BERABERİZ


Yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Selçuk Semizoğlu ilk açıklamasında; “ Çanakkale kazandı diye düşünüyorum.  Geçen ayki meclis yaş ortalamamız 49 idi, bu yıl en az 53 olması gerekirken, yaş ortalamamız 48’e düştü. Geçen dönem, 131 komite üyemiz vardı, aktif üye sayımız 5 bini geçtiği için, komite üyemiz 129’a düştü. Geçen dönemki meclis üyelerimizden 55’inden 31 meclis üyesi görevine devam ediyor. 23 yeni meclis üyemiz var.  Faal üye sayımız 5 bini aştı. Seçim bitti, Çanakkale’ye yakışır, Çanakkale’nin güzelliğine, barışına, hürriyetine yakışır bir seçim atmosferinde geçti. Tek listemiz vardı. Bu listelerde gerçekten meclis seçimi yapıldıktan sonra yönetimde çalışacağımız arkadaşları seçmek çok güçtü. Her biri birbirinden değerli. Zorlu bir süreç yaşadım. Kırılan arkadaşlarımız da olacaktır.  Her biri direk bana ulaşabilecek arkadaşımızdır. Biz seçim  sürecinde işimizi bırakmadık. Bu sabah, üyelerimizin bürokratik işlemleri nedeni ile bütün milletvekillerimizle görüştüm. Ben her zaman doğruya doğru, yanlışa yanlış demeye devam edeceğim. Basın beni eleştirsin ama   yorumu kamuoyuna bırakın. Çok yorumsallaştırmayın, seçimde kim taraf olmuş ne olmuş bu işler geçti. Biz tüm Çanakkale olarak beraberiz.  Ticaret ailemizle basınımızla, tacir tüccarımızla, esnafımızla bir aradayız. Görevimiz çok büyük, Avrupa’nın en büyük kamu yatırımı ilimize yapıldı.  Çanakkale’ye yatırım talebi çok, sırtımızdaki yük büyük.  Odamın ve şahsımın kimse ile çekişmesi kırgınlığı yoktur. Rakip arkadaşım Kaya Üzen meclis üyesi olarak görevine devam edecektir, ben de yönetim ile beraber odamızı yönetmeye çalışacağım” dedi.


ÇANAKKALE’Yİ SİYASİ İSTİLADAN KURTARDIK


Ülke ekonomisine dair de değerlendirmelerde bulunan Semizoğlu, “ Pandemi gibi bir illetle uğraşabilen tacir tücccar, maaş almadan maaş ödeyen, sgk ödeyen vergi ödeyen ve ayakları üzerinde durabilen tacir tüccar kendi temsilcisini kendisi seçebilir. Siyasilerin önerilerine, desteğine ihtiyacı olmamalıdır.  Siyaset bizden destek almalıdır, bizim önerilerimiz ile yürümelidir. STK’ların görevi budur. Be n ve ekibim Çanakkale’yi siyasi istiladan kurtardık” dedi.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım