+90 539 342 6363
 
   

  CHP’Lİ ERKEK: “HELALLEŞECEĞİZ, BARIŞACAĞIZ”

Tarih : 01.09.2022  |  383 defa okundu..
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Erkek, şunları söyledi:



“Toplumun günden güne kutuplaşmaya itildiği şu günlerde her zamankinden daha çok ihtiyacımız var barışa, helalleşmeye. Doğup büyüdüğümüz bu topraklarda kardeşçe, birlik içinde, barış içinde, huzurla, güvenle yaşamak hepimizin hakkı. Kutuplaştırmanın, ayrıştırmanın olmadığı; insan hakları ihlallerinin son bulduğu; hukukun üstünlüğünün kabul edildiği ve adaletin sağlandığı; toplumun her kesiminin refah ve huzur içinde kardeşçe yaşadığı bir devletin inşası barıştan geçer. Bu nedenle mağdur olanla mazlumla helalleşip daha huzurlu yaşayacağımız bir Türkiye yaratacağız çok yakında, ilk seçimden sonra.


Son günlerde Rusya ve Ukrayna arasında süren savaşın yarattığı yıkımı, bölgemizdeki çatışmaları, vatandaşın altında kaldığı ağır psikolojiyi maalesef görmekteyiz. Artık tüm dünya anlamalı ki savaş öldürür, barış yaşatır. Var olan savaşın ateşinin durulmasını, halkın daha fazla savaş havası solumamasını temenni ediyorum. Ülkemizde, bölgemizde ve tüm dünyada barış güvercini uçması dileğimle 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü kutluyorum.”





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım