+90 539 342 6363
 
   

  Başkan Gökhan Esnaf Odaları İle Bir Araya Geldi

Tarih : 04.08.2022  |  573 defa okundu..
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanları ile gerçekleştirdiği olağan değerlendirme toplantılarına devam ediyor.



Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın ev sahipliğinde 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ve Oda Başkanları katıldı. 


Kentte hizmet veren esnaf ve sanatkârların sorunlarının, istek ve önerilerinin değerlendirildiği toplantıda konuşan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, yerel yönetim ve esnafların pek çok alanda ortak çalışmalarının bulunduğunu, bu nedenle uzun yıllardır devam eden bu toplantıların faydasının da çok olduğunu söyledi.


Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da, katılım gösteren tüm oda başkanlarına teşekkür ederek, toplantıların hem esnaflar hem de vatandaşlar için önemli olduğunu kaydetti. Toplantıda, kentte hizmet veren esnaf ve sanatkârların talep ve önerileri de değerlendirilirken, sorunların çözümlerine ilişkin fikir alışverişi ile birlikte toplantı son buldu.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım