+90 539 342 6363
 
   

  ÇTSO, KALE 65. YIL SERAMİK BAYRAMI & GRANİT SLAB FABRİKASI TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

Tarih : 27.07.2022  |  619 defa okundu..
Çanakkale Çan ilçemizde temelleri atılan Kale Grubunun “Kale 65. Yıl Seramik Bayramı ve Granit Slab Fabrikası Temel Atma Töreni” çeşitli etkinliklerle kutlandı.



Her yıl geleneksel olarak 27 Temmuz’da kutlanan geleneksel Seramik Bayramı, “Dün, Bugün, Yarın - İyi Bak Dünyana” mottosu ile gerçekleştirildi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank, Çanakkale Valisi Sayın İlhami Aktaş, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Sayın Bülent Turan ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Sayın Jülide İskenderoğlu’nun katılımları ile gerçekleştirilen etkinliklerde Odamızı temsilen ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Turgay Kılıç ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
Kale 65. Yıl Seramik Bayramı ve Granit Slab Fabrikası Temel Atma Töreni ile ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale'mizin ve ülkemizin en değerli markalarından olan Kale Seramik fabrikamızın kuruluşunun 65. yılı vesilesiyle Çan’da düzenlenen bir dizi programa katıldık.
Öncelikle, 1957’de nüfusu 1.000 değilken, bugün 30.000’i geçen Çan’da, üretme sevdası ile Kale Seramik fabrikalarını kuran büyüğümüz ve Meclis Şeref üyemiz merhum Dr. (h.c) İbrahim Bodur’u rahmet ve minnetle bir kez daha anıyorum.
65 yıl önce dünyaya geldiği gibi, 65 yıldır da dünyaya iyi gelen Kale Seramik fabrikaları, Çan’ı unutmadan büyümekte ve bugün ülke çapında 17 şirket ile faaliyetlerine devam etmektedir.
Kale Grubu’nun, geleceğe yaptığı yatırımların üzerine her sene yenisini ekleyerek büyümesini sağlayan Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Zeynep Bodur Okyay ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı, aynı zamanda Meclis Başkanımız Osman Okyay’a buradan teşekkür ediyorum.” dedi.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım