+90 539 342 6363
 
   

  YÖNETİM KURULU BAŞKANI SELÇUK SEMİZOĞLU “İL BULUŞMALARI” ‘NA KATILDI

Tarih : 27.05.2022  |  320 defa okundu..
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Sabah Gazetesi tarafından düzenlenen “19. Sabah İl Buluşmaları” etkinliğine katıldı.



Çanakkale protokolünün ve iş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği programa, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile çok sayıda kurum kuruluş temsilcisi katıldı..


“ÇANAKKALE’NİN TÜM GÜZELLİKLERİNİ MARKALAŞTIRMAK İSTİYORUZ”


Program hakkında bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu; “19’uncusu Çanakkale’de gerçekleştirilen İl Buluşmaları etkinliği kapsamında, Çanakkale Valimiz Sayın İlhami Aktaş, Çanakkale Milletvekilimiz Bülent Turan ve birçok farklı sektörde faaliyet gösteren kurum ve kuruluş temsilcileriyle beraber Çanakkale’mizin değerlerini bir kez daha tanıtma imkanı yakaladık. Sabah Gazetesi Yazarları İlimizin öne çıkan değerleri arasında yer alan; Troya Müzesi, Troya Kültür Yolu Ezine Organize Sanayi Bölgesi, 1915 Çanakkale Köprüsü, Çimenlik Kalesi, Aynalı Çarşı, Kilitbahir Kalesi, Şehitler Abidesi, Gelibolu Tarihi Sualtı Parkı, 57. Alay Şehitliği ve Conk Bayırı gibi önemli tarihi ve kültürel değerlerimizi ziyaret edecekler. Çanakkale’nin iş dünyası temsilcileri olarak kentimizle ilgili bilgiler aktardık. Amacımız Çanakkale’mizin tüm tarihi, kültürel ve doğal değerlerini ulusal ve uluslararası pazarlara taşıyarak tanıtmak ve markalaşmasına katkı sağlamaktır.”





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım