+90 539 342 6363
 
   

  ÇTSO dan iki istifa birden

Tarih : 01.07.2021  |  689 defa okundu..
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy ve ÇTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Başkan Yardımcısı Hayrettin Çetinkaya istifa ettiler.



ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Semizoğlu: ''Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Fahrettin Ersoy;  Yönetim Kurulu  ve Meclis Üyeliklerinden, Meclis Başkan Yardımcımız Hayrettin Çetinkaya Meclis Üyeliğinden istifa etmişlerdir. Kendi irademiz ve isteğimiz ile seçime katılıp üyelerimizin oyları ile seçilerek  gönüllü görev aldığımız bu kurumlarda  üyelerimizi temsilen bulunuyoruz. Göreve talip olmak  kadar görevden ayrılmak da doğal hakları olup kendi  kararlarıdır. Sayın Ersoy ile 2018 Seçimlerinden beri Yönetim Kurulunda beraber çalıştık, sağ olsun tüm kararlarımızı  oy birliği ile aldık. Kendisine görev süresi içerisinde yaptığı hizmetler, Odamıza ayırdığı zaman için  teşekkür ediyorum. Aynı şekilde Sayın Çetinkaya’nın istifasını da saygı ile karşılıyor, Meclis toplantılarımıza sağladığı katkı için teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı devralacak olanlar da yine kendi meslek gruplarındaki  üyelerimiz tarafından seçilmiş olan arkadaşlarımızdır. Onlara da başarılar diliyorum. Esas olan üyelerimizdir, onların seçimidir, Odamızın kurumsal yapısıdır.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası  belirlediği misyon ve vizyonu ile İlimiz ve Ülke ekonomisine katkı sunmak, üyelerine hizmet vermek için çalışmaya devam edecektir.

Saygılarımla,
Selçuk SEMİZOĞLU
Yönetim Kurulu Başkanı


 





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım