+90 539 342 6363
 
   

  TOBB ÇANAKKALE AKADEMİK DANIŞMANINDAN ÇTSO’YA ZİYARET

Tarih : 21.04.2022  |  342 defa okundu..
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çanakkale Akademik Danışmanı Prof.Dr. Selahattin Kanten Yönetim Kurulunu ziyaret ederek yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.



ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen görüşmede Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.


“İLİMİZ EKONOMİSİNİN GELİŞİMİNE VE KALKINMASINA DESTEK OLMAK İÇİN ULAŞTIRMA VE LOJİSTİK FAKÜLTESİ İSTİYORUZ”


Görüşmeyle ilgili bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu; “İlimiz, 1915 Çanakkale Köprüsünün kurulmasıyla Ege, Marmara ve Trakya hinterlandının tam merkezine konumlandı. Yüzde yüz doluluk oranına sahip Çanakkale OSB ve Biga OSB, müteşebbisleri inşaata başlayan Ezine Gıda İhtisas OSB, kurulma süreçleri devam eden Çan Karma OSB ve Ayvacık Jeotermal Gıda OSB ile İlimiz tarım ve tarıma dayalı gıda sanayinde en önemli üretim ve lojistik üssü haline gelecek. Bu üretim ve lojistik ekosistemini nitelikli insan kaynağıyla desteklememiz ve büyütmemiz gerekiyor. TOBB Akademik Danışmanımız Prof. Dr. Selahattin Kanten hocamızdan bunun altyapısı için gerekli çalışmaları yapmasını talep ettim. Sonrasında konuyla ilgili lobicilik faaliyetlerine başlayacağız.”





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım