+90 539 342 6363
 
   

  VERGİ HAFTASI KAPSAMINDA DEFTERDARLIK YETKİLİLERİ ÇTSO YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ

Tarih : 28.02.2022  |  367 defa okundu..
Çanakkale İl Defterdarı Alpay Ekici, Vergi Dairesi Müdürü Mutlu Arslan, Gelir Müdürü Sedat Vatansever ile Gelir Müdürlüğü personelleri Hakan Göksoy ile Fatma Topaloğlu, 33.Vergi Haftası kapsamında ÇTSO Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.



ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette; Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Temiz ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.


Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu; “Bu yıl 21-27 Şubat 2022 tarihlerinde kutlanan 33. Vergi Haftası’nda; vergi bilincinin çocuklarda ve genç nesillerde oluşturulması, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun artırılması ve aynı zamanda kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulması amacıyla çeşitli tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri yürütülmektedir. Bu yılki Vergi Haftası, “SİZ VERGİYLE, BİZ HİZMETLE MÜKELLEFİZ” sloganı ile kutlanıyor. Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından açıklanan mevzuat ve yenilikleri takip ediyor; üyelerimize eş zamanlı olarak ve tüm iletişim kanallarımızdan duyuruyoruz. Odamızı ziyaret ederek etkinlikler hakkında bilgi veren Çanakkale İl Defterdarı Alpay Ekici, Vergi Dairesi Müdürü Mutlu Arslan, Gelir Müdürü Sedat Vatansever ve personellerine nazik ziyaretleri ve verdikleri bilgi için teşekkür ediyorum.”.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım