+90 539 342 6363
 
   

  SEMİZOĞLU “1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ SON TABLİYE MONTAJ TÖRENİ’’NE KATILDI

Tarih : 15.11.2021  |  464 defa okundu..
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen 1915 Çanakkale Köprüsü Son Tabliye Montaj Törenine katıldı.



1915 Çanakkale Köprüsünde gerçekleştirilen tören ile ilgili bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu; “İlimiz ve ülkemiz ekonomisi için son derece önem arz eden ve Devletimizin son dönemde yaptığı en büyük yatırımların başında gelen 1915 Çanakkale Köprüsünün son tabliye montaj törenine, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay ve Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ile Bakanlarımız ve Çanakkale Milletvekillerimizin de hazır bulunduğu etkinlikte sektör temsilcilerimizle beraber katılım sağladık.”


“1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ ÜLKEMİZE VE BÖLGEMİZE EKONOMİK ANLAMDA POZİTİF KATKILAR SAĞLAYACAK”


“1915 Çanakkale Köprüsü’nün daha adı konuşulmaya başlandığı andan itibaren yatırımcıların ilgisinin bölgemize gelmeye başladığını gördük. Üretim, ihracat, turizm, lojistik ve buna bağlı pek çok sektör başta olmak üzere ulaşılabilirlik çok önemli. Üretimden ihracata, konaklamadan tüm hizmet sektörüne kadar kolay ulaşabilir olmak bir şehrin ekonomisine doğrudan etki eden faktörler arasında yer alıyor. 1915 Çanakkale Köprüsü ve bağlantılı çevre yolları İlimizi İstanbul, Kocaeli, Bursa ve İzmir hinterlandının tam ortasında bağlantı noktası haline getirecek. Bununla birlikte, ülkemizin Avrupa’ya açılan kapıları olan Yunanistan ve Bulgaristan’a olan yakınlığı ile orta ve büyük ölçekli yatırımcılar için ilimiz her anlamda cazibe merkezi haline gelmiştir. İş insanları olarak bizler de Devletimizin ülkemiz ve ilimiz ekonomisinin büyümesi ve gelişmesi için yaptığı bu yatırıma daha fazla üreterek ve daha fazla istihdam sağlayarak karşılık vermemiz gerektiğine inanıyorum. 1915 Çanakkale Köprüsü ve çevre bağlantı yollarının yapımında ve karar süreçlerinde emeği geçen Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere herkese şükranlarımız arz ediyorum. İnşallah aynı heyecanla Köprümüzün hizmete açılışını da gerçekleştirerek en kısa sürede ekonomimize katma değer üretmeye başlaması için el birliği içinde çalışmalarımızı hızlandırırız.” dedi.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım