+90 539 342 6363
 
   

  Biga Polis Merkezi Amirliği’nin Temeli Atıldı

Tarih : 26.08.2021  |  556 defa okundu..
Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği Hizmet Binası’nın temel atma töreni gerçekleşti.



Biga Kaymakamlığı tarafından inşa ettirilen, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ve Biga Belediyesi tarafından yapımına destek verilen Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği Hizmet Binası’nın temeli atıldı. Muammer Aksoy Caddesi’nde eski İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün bulunduğu arsa üzerine inşa edilen hizmet binası için 25 Ağustos Çarşamba günü temel atma töreni düzenlendi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Biga İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan, “Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği Hizmet Binamızın temel atma törenine hoş geldiniz. Eserimiz Biga’ya hayırlı olsun. İlçemizin huzur ve güveni için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Bugün çok yoğun bir Biga programı için şehrimizdeyiz. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin temelini attık. Ardından Belediyemizin yaptığı kreşimizi açtık. Şimdi de 176 yıllık onur, gurur tablomuz kurumumuzun emniyet teşkilatımızın Biga’daki şık, güzel ve güvenlikli binasının temelini atmak için bir aradayız. Ardından Şehitlik mahallemizdeki açılışlara katılacağız. Bu güzel binamızın huzurla, sorunsuz bitmesini zamanında teslim olmasını, Biga’mıza, emniyetimize hayırlı olmasını diliyorum. Çanakkale’de bir iddiamız var. Yenilenmeyen kamu binası kalmayacak dedik. Okullarımız, hastanelerimiz zamanın ruhuna yakışır, şehrimizin büyümesine uygun olmasını planlamıştık. Örnek bir binamızın temelini atıyoruz. Zemin katla beraber 4 kat olacak eserimizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Biga Müftülüğü Uzman Vaiz Enver Durmaz’ın yaptırdığı dua ile birlikte Polis Merkezi Amirliği Hizmet Binası’nın temeli atıldı.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım