+90 539 342 6363
 
   

  BU KAHVEDE ÇAY 2.5 TL KAHVE 5 TL

Tarih : 31.05.2023  |  725 defa okundu..
Çanakkale’nin gözde tatil mekanları arasında yer alan geyiklide yaz sezonu hazırlıkları tamamladı. Yaz sezonu hazırlıklarının son aşamasında Geyikli Belediyesi hazırlık Odunluk İskelesinde Zeytin Kahvesi’ni hizmete açarak yaz hazırlıklarını tamamladı.



ZEYTİN KAHVESİNDEN YERLİ VE YABANCI TURİSTLER UYGUN FİYATLAR İLE YARARLANACAK


Geyikli Belediyesi tarafından yaz sezonunda Odunluk İskelesi çevresinde yerli halka ve turistlere hizmet verilecek tesislerde çalışmalar tamamlandı. Yeni sezona hazırlıklar kapsamında Geyikli Belediyesi çalışmalarına hız verdi. Turizm ile adından söz ettiren Geyikli Beldesi, Odunluk iskelesi n de bulunan Zeytin Kahvesi’ni açtı. Hizmet verecek olan Zeytin Kahvesin de fiyatların uygun olacak olması Geyikli beldesinde yaşayan vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak. Geyikli Belediyesi tarafından oluşturulan alanlara esnaflar yavaş yavaş yerleşirken, alanı gezen Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu açıklamalarda bulundu.  
GEYİKLİ BELEDİYESİ OLARAK YAZ SEZONU HAZIRLIKLARINI TAMAMLADIK


Yaz sezonu ile ilgili geyikli belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu “ Odunluk iskelesinde oluşturduğumuz dükkanların hepsi tutuldu ve önümüzdeki hafta komple açılacak. Dükkanların yanı sıra modern bay bayan tuvaletleri, soyunma odaları oluşturduk.  Bunların yanında engelli kardeşlerimiz için de tuvalet ve duş alanları oluşturduk.  Bütün bunların yanı sıra Belediye olarak Zetin Kahvesi diye bir yer yaptık. Buraya gelen misafirlerimiz için Çay 2,5 TL kahve 5 TL  olacak” dedi.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım