+90 539 342 6363
 
   

  CHP ÇANAKKALE MİLLETVEKİLİ ÖZGÜR CEYLAN’IN 19 MAYIS ATATÜR’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Tarih : 19.05.2023  |  703 defa okundu..
Türkiye Cumhuriyeti’ne doğru atılan ilk adımın; bir devrimin, bir devrimcinin en önemli adımının 104’üncü yıldönümünü kutlamaktayız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a attığı o ilk adımın 104’üncü yıldönümü. Bugün 19 Mayıs.



19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu olsun.

Cumhuriyet’in ikinci yüzyılına gireceğimiz 2023 19 Mayısı daha da coşkuyla kutlayacağımız bir 19 Mayıs olacaktır. Ancak içinde bulunduğumuz seçim dönemi ve tanık olduğumuz olaylar Atatürk’e olan bağlılığımızı perçinleyerek, O’nun gençlere olan inancını daha net anlamamızı da sağlamıştır.

Atatürk ilke ve inkılaplarının sorgulandığı, kurucu değerlerin göz ardı edildiği, Cumhuriyetin kazanımlarının gasp edilmeye çalışıldığı bir dönem içindeyiz. Kadınlarımızın kazandığı haklara göz dikenlerin iktidar eliyle Meclise taşındığı günlere tanıklık etmekteyiz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı böylesi günlerde kutlarken, ülkemizi ikinci yüzyılımıza taşıyacak iktidarı belirleyeceğiz.

Bu iktidarın belirlenmesinde en etkin rol şüphesiz gençlerimize düşmektedir. Gençlerimiz bu seçimle sadece ülkemizin geleceğine değil kendi geleceklerine de yön verecek, verdikleri her bir oy ile özgürlüklerinin önünü açacak, demokrasinin inşasını sağlayacak, adaleti tesis edecek, ülkemize refahı ve huzuru getirecek; Atatürk’ün o sözlerine yakışır bir tavırla Türk İstiklalini, Türk Cumhuriyeti’ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmiş olacaktır.

Muhtaç olduğu kudret, damarlarındaki asil kanda saklı olan yüce Türk Gençliği, unutmayınız ki vazifeniz, Türk İstiklal ve Cumhuriyetini kurtarmaktır.

Tüm ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım