+90 539 342 6363
 
   

  Ev Hanımlarına Emeklilik Hakkı

Tarih : 10.05.2023  |  614 defa okundu..
AK Parti Çanakkale Milletvekili 28. Dönem Milletvekili adayı Jülide İskenderoğlu, Gökçeada’da kadınlarla bir araya geldi. İskenderoğlu, toplantıda Sosyal destekler halkında bilgi verdi.



İskenderoğlu, hayata geçirecekleri "gelir tamamlayıcı aile destek sistemiyle" hiçbir hanenin belirli bir seviyenin altına düşmemesini temin edeceklerini söyledi. Ayrıca Aile Koruma Kalkanı Programıyla ev hanımlarının emekliliğine destek vereceklerini, her ailede en az bir çalışan olmasını sağlamaya kadar pek çok uygulamayı başlatacaklarını ifade etti.


Gençlerin aile kurmaya teşvik edilmesi için eğitiminden istihdamına, evliliğinden çocuk bakımına kadar her alanda maddi katkı sağlanacağını belirten İskenderoğlu, bu hedeflere ulaşmak için, ülkemizin kendi ürettiği doğalgaz ve petrol gelirlerinden kaynaklanacak bir Aile ve Gençlik Bankası kuracaklarını açıkladı.


Yükseköğrenimdeki gençlere bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacaklarını ve aylık 10 gigabayt ücretsiz internet vereceklerini belirten İskenderoğlu, sosyal yardımların, yoksul insanlara destek vermenin ötesinde, insanların yoksulluk seviyesine düşmesini önleyecek bir yaklaşımla yeniden yapılandırılacağını söyledi.


İskenderoğlu, sahip oldukları kültür-sanat değerlerinin, her alanda işlenmesini sağlayacak mekanizmalar kurarak, ülkelerinin potansiyelini en üst düzeyde harekete geçireceklerini belirtti.


İskenderoğlu, ada esnafı, sanayi sitesi ve bazı evleri ziyaret etti. İskenderoğlu’nun, Gökçeada’daki ziyaretlerine Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal, İlçe Başkanı Fatih Taylan ve ilçe teşkilatı da katıldı.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım