+90 539 342 6363
 
   

  “14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN”

Tarih : 13.03.2023  |  437 defa okundu..
“HER KOŞULDA BÜYÜK FEDAKARLIKLAR GÖSTEREN SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MİNNETTARIZ”



AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı'yla ilgili ortak mesajı yayımladı:


“Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihânda bir nefes sıhhat gibi” diyen bir kültür ve medeniyetten geliyoruz. Sadece insanların değil, tüm canlıların hayatını önemseyen medeniyetimiz sağlıkta da öncü olmuş, tüm dünyaya bu anlamda eşsiz eserler kazandırmıştır. Tıp ve sağlıkla ilgili yapılan emekler doğrudan her bir canı, insanı konu alan bir alandır. Bu kutsal mesleğin temelinde insanı koruma, iyileştirme, yaşatma gibi amaçlar vardır.


Salgın döneminde bir kez daha gördük ki sağlık birinci derecede önemli. Bu önemli ve kutsal görevleri yerine getiren sağlık çalışanlarımıza, sağlık ordumuza her zaman minnettarız. Gece gündüz demeden her yerde, her koşulda büyük bir özveriyle, büyük bir fedakarlıkla, büyük bir heyecanla görev yapan doktorundan hemşiresine tüm sağlık çalışanlarımız bizim için çok kıymetli. Sağlık çalışanlarımızın bütün çabası, hastalanan insanları en hızlı bir şekilde sağlığına kavuşturmak, aynı zamanda sağlıklı olan insanların da sağlığını korumaktır.


Her zaman önce insan dedik. Devletimiz bu bilinçle, sağlıkta kalitenin ve hizmet ağının daha da güçlendirilmesine yönelik çalışmaları kesintisiz sürdürülmektedir. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ ilkesi doğrultusunda, her vatandaşımıza eşit ve kaliteli sağlık hizmeti sunmak için devrim niteliğinde yatırımlar ve düzenlemeler yaptık. Bu sayededir ki Kovid-19 döneminde ülkemiz başarılı bir süreç ortaya koydu ve dünyada çok sayıda ülkeye de yardım gönderdi. Başta şehir hastanelerimiz olmak üzere, yeni modern hastanelerin inşası, tıbbi cihaz kapasitesinin ve kalitesinin, hasta yatak sayısının artırılması ve sağlık çalışanlarımızla bu alanı daha nitelikli hale getirdik.


Gerek salgında gerekse asrın felaketi depremlerde, en zor zamanlarda fedakârca büyük görevler üslenen, yaraları saran doktorlarımıza, tüm sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.


Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale’mizde, ülkemizin dört bir yanında büyük bir özveriyle görev yapan tüm doktorlarımızın, hemşirelerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor; esenlikler diliyoruz.”





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım