+90 539 342 6363
 
   

  ÖZGÜR CEYLAN OSMANİYE'DE

Tarih : 20.02.2023  |  497 defa okundu..
CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan’dan Osmaniye Nöbeti



Kahramanmaraş ilinin Pazarcık İlçesinde 7,7, Elbistan ilçesinde 7,6 şiddetinde meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerde, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan’ın da aralarında bulunduğu CHP heyeti 306 binanın yıkıldığı bine yakın yurttaşın hayatını kaybettiği Osmaniye’de incelemelerde bulundu.


Depremin meydana geldiği 6 Şubat günü Osmaniye’ye hareket ederek arama ve kurtarma çalışmalarını yerinde inceleyen Özgür Ceylan’ın da aralarında bulunduğu CHP’li vekiller, depremzede yurttaşların istek ve taleplerine yerinde müdahale ederken arama ve kurtarma ekiplerine destek oldular.


6 Şubat günü sabaha karşı Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde, ardından Elbistan ilçesinde meydana gelen depremlerde, 10 ilde 40 binin üstünde yurttaşımız hayatını kaybederken binlerce bina enkaza döndü. CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ve beraberindeki milletvekili heyeti de deprem sonrası Osmaniye’de hayatını kaybeden yurttaşlarımızın ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu . Özgür Ceylan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Başkan Vekili Özgür Özel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Osmaniye’de yaptığı incelemelere eşlik ederken, “Yaşanan acı çok büyük. Tarif edilemez” dedi.


CHP’li Özgür Ceylan, Osmaniye’de bulunduğu sürede, enkaz bölgelerinde ayrı ayrı incelemelerde bulunurken, depremden etkilenmiş aileleri ziyaret etti. Yaşananların tarif edilemez olduğunu söyleyen Özgür Ceylan, “Gün birlik günüdür. Tüm ulus el ele verip yaraları sarmalı, depremden etkilenen vatandaşlarımızın hayatlarını normalleştirmek için elimizden gelen tüm çabayı sergilemeliyiz. Bizler birilerinin yaptığı gibi siyasi polemiklere, partizan söylemlere girmeyeceğiz. Bu yaralar sarılacak, ulusça yeniden ayağa kalkacağız. O gün geldiğinde halkımız ile birlikte gereken hesap da sorulacaktır. Merak etmeyin” diye konuştu.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım